Jaali Shop – fitchwork
Double Height Kitchen at Night ProductPhotoImg
Exploded Axon Diagram of Architectural Pieces ProductPhotoImg
Entrance Room with Pattern Screen Divider ProductPhotoImg
Living Room with Fireplace and Pattern Screen Room Divider ProductPhotoImg
Jaali Shop ProductPhotoImg
First Floor Architectural Floor Plan ProductPhotoImg
Jaali Shop ProductPhotoImg
Jaali Shop ProductPhotoImg
Jaali Shop ProductPhotoImg
Outdoor Patio with Folding doors and fireplace ProductPhotoImg
Jaali Shop ProductPhotoImg
Jaali Shop ProductPhotoImg

Jaali Shop

Jaali Shop is a proposed renovation for an existing prefabricated warehouse, converting half of the space into a residential loft and the other half into an artist's studio. The heart of the space is a double height, perforated plywood volume that facilitates spatial organization and daylighting between the different functional spaces.